Hatha flow

A hatha flow órán dinamikusan gyakorloljuk a hatha sorozat ászanáit. Nagy hangsúlyt fektetünk a légzésünk és a mozdulataink összehangolására, így hozunk létre egy folyamatos, jóleső áramlást. Az ászanákkal erősítjük izmainkat és növeljük kitartásunkat, a légzésünk kontrollálásával érjük el a mozgó meditáció állapotát.

Óráimon szeretek kellemes zenére gyakorolni, ami segíti a koncentrációt és élvezetté teszi a mozgást. Lehetsz kezdő vagy haladó, hiszen olyan ászanákat végzünk, amiket egyéni tudásszintedhez tudsz igazítani.

Minden óra kicsit más, nem kötött gyakorlatsort végzünk, ezért nem kell tartanod tőle, hogy nem ismered majd a pózokat. Tapasztald meg te is, hogy milyen az amikor tudatosan irányítod a fizikai tested és belső energiáid. Várlak szeretettel szerdán és pénteken!

Órarend

  Óra kezdete Óra vége Oktató Cím
szerda 19:15 20:45 Kurdi Orsi
péntek 17:30 19:00 Kurdi Orsi
dsc_0200-2

A mozgás mindig is nagy szerepet kapott az életemben, gyerekkoromtól kezdve kosaraztam, majd az egyetemi évek alatt futottam és fitnesz termekbe jártam. Szerettem mozogni, de inkább testileg fáradtam el. Amikor a jógára rátaláltam már az első órámon éreztem, hogy megtaláltam azt a mozgásformát, ami testet-elmét-lelket dolgoztat. Ez a komplex munka számomra flow élményt hozott és hoz is a mai napig.