Online energetizáló reggeli jóga

Energetizáló reggeli jóga

Adományos óra

Minden kedden, csütörtökön 07.00-08.00. a Zoom-on keresztül tartok csoportos jógaórát. (Ezt a csoportos felületet lehet úgy használni, hogy te nem kapcsolod be a kamerád. Én örülök, ha látlak titeket. Ezeket megbeszéljük.)

Kezdőknek és haladóknak egyaránt. A tőlem megszokott, nyugodt gyakorlás.

Reggel érdemes éhgyomorra gyakorolni. Mély légzéssel, bandhák bekapcsolásával, hatha jóga pózokkal méregtelenítjük, energetizáljuk, vitalizáljuk testünket. Más élmény reggel gyakorolni, tarts velem.

Minden óra előtt jelentkezz be, minimális létszámmal tartom meg.

Bejelentkezni: info@yogaart.hu email címen tudsz, előző este 20.00-ig.

Tárgyban jelezd melyik nap, órára jönnél. Az eseményben posztként fogom jelezni előző este 20.00. Körül, hogy összejött e a csoportlétszám, lesz e reggel gyakorlás.

Az óra adományozás keretein keresztül vehető igénybe. Adományos érték 1000 Ft.  Köszönöm, hogy ezzel támogatod a munkámat.

Adományos óra zoom-hoz csatlakozás, adomány utalás

Az aznapi jógaórához a csatlakozás linkjét az eseményen belül, órakezdés előtt kb 10 perccel megosztom posztban, azzal tudsz belépni a “terembe”. Felajánlja, hogy képernyőt be akarod e kapcsolni. Én ajánlom, hogy kapcsold be, hogy ne azt érezzem üres teremben tartok órát. Nem egymást fogjuk nézegetni, viszont lehet én óra közben látom, hogy mit javíts a tartásodon. Ezt még használat közben kitapasztaljuk, persze függ, hogy hányan vagyunk egy órán. A hangot mindenkitől előre kérem, hogy vegye le(fent van gomb mute, illetve a belépésnél is felajánla, ott kapcsold ki a hangot), mert hangzavaros, káoszos a sok hang. A végén, a beszélgetés részben bekapcsoljuk.

Adomány

Egy óra adományos értéke 1000Ft. Arra gondoltam, hogy legyen havi utalás. Egy hónapban (májushoz rakd hozzá az ehetit) számold kérlek, hogy hány adományos órán vettél részt velem a zoom-on, és egy összegben utald át nekem. Utána írj kérlek egy levelet nekem az info@yogaart.hu-ra a hónap utalásáról, ha van kedved tapasztalataidat is megoszthatod velem. Ha kérdésed van (jógaórán megtapasztaltakkal kapcsolatban), azt is fel tudod ekkor tenni.

Ez egy bizalmi kapcsolat köztem és közted. Kezeld a helyzetnek megfelelően, köszönöm??

Ez egy havi összegzés számodra is, és nekem is. (Persze, ha nem akarsz írni, csak az utalás tényét közöld). Így lehetőségem van visszaírni egy köszönömöt az adományodért.

Az adományokat tanulmányaim folytatására gyűjtöm.

Utalás magán számlaszámomra:

Zsóvár Krisztina

Szlaszám: 11991119-80856902-00000000

Erste Bank

FONTOS! Közlemény rovatba “ajándék” szót írd be, semmi mást ne írj ide.

Várlak szeretettel,

Kriszti

Zsóvár Krisztina jógaoktató

Az órán saját felelősségedre, és a saját testi-lelki állapotodnak megfelelően vegyél részt, köszönöm!

Mire érdemes figyelni:

– Óra előtt kb.2 órával már ne egyél(kivéve diabétesz, és egyéb meghatározott étkezés esetén. Akkor figyelj arra, hogy jógagyakorlás előtt gyomrot könnyen hagyó ételt válassz).

– Tiszta tudattal legyél jelen.

– Ne akarj minden pózt megcsinálni; amit nem ismersz, amiben bizonytalan vagy, hagyd ki.

– Figyelj magadra, ne remegj a pózokban, ne siess bennük, ne menj fájdalom határig, ott állj meg, ahol még biztos alapokon tartod magad, kapsz benne levegőt.

– Ha felgyorsul a légzésed, felmegy a vérnyomásod, szédülsz, akkor állj meg, ülj le, vagy ha jól esik feküdj le, amíg megnyugszik a tested.

Nem ajánlom a gyakorlást: kismamaként, soha nem jógáztál(találsz kezdő jóga megnevezésű órát a neten), női napon(legfeljebb csípőnyitókat, nyitott hasfelületre), éppen folyó betegséggel, gyulladással, gyógyszerrel nem kezelt magasvérnyomás, epilepszia esetén. Bármilyen testi problémád, sérülésed, betegséged esetén kérd ki orvosod véleményét, kérj tanácsot módosításokhoz jógaoktatódtól, akihez személyesen jártál.

Órarend

  Óra kezdete Óra vége Oktató Cím
kedd 07:00 08:00 Zsóvár Krisztina
csütörtök 07:00 08:00 Zsóvár Krisztina

Volt már ilyen érzésed, felismerésed: „Igen, ezaz! Rátaláltam!” ? Attól fogva a világ legegyértelműbb dolgává válik. Számomra ez a felismerés a jógaoktatás volt. Jóga a szenvedélyem, a hobbim, a hivatásom. Kerek. Nem volt ez egy kézenfekvő út. Nem nőttem fel a sport szeretetében, nem érintett meg fiatalon a filozófiája, nem bújtam jógás könyveket. Egyszerűen belopódzott az életembe, észrevétlenül, lépésről-lépésre. Izgatottsággal,