Online jógaóra díjtalanul

Hétfőn és pénteken 17.30-18.30. jógaórát tartok a YogaArt Műhely facebook oldalán, élő adásban.

Otthonról, hol kutyával, hol gyerekekkel fűszerezve – csak az csatlakozzon, aki bírja a hétköznapi környezetet-, spontán, ami jön pózokkal jógázunk. Egy- egy póznál szeretnék kitérni arra, hogyan is végezd helyesen, mire figyelj. Meglátjuk, a napok alatt kialakul. Aki ismer, tudja, hogy nekem másfél óra is kevés, annyi mindent lehetne gyakorolni, átadni, és még a meditáció, légző gyakorlatok hol vannak.
A végén örülök a kérdéseknek, kommentben írhatjátok, utána a visszajelzéseknek.
Ami garantált, a természetesség.

Az órán saját felelősségedre, és a saját testi-lelki állapotodnak megfelelően vegyél részt, köszönöm!
Mire érdemes figyelni:
– Óra előtt kb.2 órával már ne egyél(kivéve diabétesz, és egyéb meghatározott étkezés esetén. Akkor figyelj arra, hogy jógagyakorlás előtt gyomrot könnyen hagyó ételt válassz).
– Tiszta tudattal legyél jelen.
– Ne akarj minden pózt megcsinálni; amit nem ismersz, amiben bizonytalan vagy, hagyd ki.
– Figyelj magadra, ne remegj a pózokban, ne siess bennük, ne menj fájdalom határig, ott állj meg, ahol még biztos alapokon tartod magad, kapsz benne levegőt.
– Ha felgyorsul a légzésed, felmegy a vérnyomásod, szédülsz, akkor állj meg, ülj le, vagy ha jól esik feküdj le, amíg megnyugszik a tested.

Nem ajánlom a gyakorlást: kismamaként, soha nem jógáztál(találsz kezdő jóga megnevezésű órát a neten), női napon(legfeljebb csípőnyitókat, nyitott hasfelületre), éppen folyó betegséggel, gyulladással, gyógyszerrel nem kezelt magasvérnyomás, epilepszia esetén. Bármilyen testi problémád, sérülésed, betegséged esetén kérd ki orvosod véleményét, kérj tanácsot módosításokhoz jógaoktatódtól, akihez személyesen jártál.
Várlak szeretettel,
Kriszti
Zsóvár Krisztina jógaoktató

Órarend

  Óra kezdete Óra vége Oktató Cím
hétfő 17:30 18:30 Zsóvár Krisztina
péntek 17:30 18:30 Zsóvár Krisztina

Volt már ilyen érzésed, felismerésed: „Igen, ezaz! Rátaláltam!” ? Attól fogva a világ legegyértelműbb dolgává válik. Számomra ez a felismerés a jógaoktatás volt. Jóga a szenvedélyem, a hobbim, a hivatásom. Kerek. Nem volt ez egy kézenfekvő út. Nem nőttem fel a sport szeretetében, nem érintett meg fiatalon a filozófiája, nem bújtam jógás könyveket. Egyszerűen belopódzott az életembe, észrevétlenül, lépésről-lépésre. Izgatottsággal,