Jóga és Gitár – Élőzenés jógaóra

Mindannyiunkban ott van egy mélyebb tudás, bölcsesség. Vagy tudunk hozzá kapcsolódni, vagy nem.
Mindennapi életünk leginkább csak a bal agyféltekét veszi igénybe, iskolában is leginkább annak a fejlesztésére kerül a hangsúly. A kreatívabb jobb agyfélteke kevésbé van kihasználva.
Márpedig ez az amivel az intuíción keresztül le tudjuk hívni azt a mélyebb tudást ami bennünk lakozik. Remekül tudjuk ezt erősíteni zenével, tánccal, JÓGÁVAL.
A megérzésünkre hallgatva, légzésünkre hangolódva érezhetjük testünket és ahogy kapcsolódik az EGÉSZHEZ. Részesei vagyunk a világegyetemnek.
Ahogy megtapasztaljuk mi van bennünk, mi zajlik a testünkben képesek leszünk észrevenni megérzéseinket és ami a legfontosabb HALLGATNI RÁJUK. Milliószor fogjuk a fejünket, hogy pedig éreztem!, vagy annyira tudtam!, és mégis másképp cselekszünk.

Ezzel az egész testet átmozgató jóga órával ezt szeretnénk erősíteni.
Bihari Márton improvizatív játéka kísér minket. Egy különleges élmény lesz, amikor ötvözzük a jógát és a gitár hangját. Várunk Benneteket egy vasárnap reggeli különleges energetizáló jógára.
Ár: 3500 Ft(bérlet, AYCM,próbabérlet+1000Ft)

Órarend

  Óra kezdete Óra vége Oktató Cím
vasárnap 09:30 11:00 Ákos Bogi

A jógával 2014 elején kezdtem el komolyabban foglalkozni. Mar előtte is foglalkoztatott a gondolat, vonzott ez a misztikus világ de nem vettem róla tudomást. Amikor elmentem az első jógaórámra azt éreztem, hogy összeállt a kép és rájöttem ez azén utam. Szeretném azt adni a gyakorlóknak amit én kaptam a tanáraimtól. Nagyon sok dologért vagyok hálás a jógának de legfőképp azért