*Torokcsakra ébresztés – jóga és meditáció

Torokcsakra ébresztés

A jeges évszakok lassúsága után nem könnyű az èbredés. Ahogy a rügyek is óvatosan bomlanak, úgy a testünk is kétszer meggondolja, milyen mozdulatokra van szüksége. Közben álmosan, nyikorogva jelzi, hogy változás van, ez pedig fárasztó dolog. A szívünk még évődik önmagával: merjen, vagy sem vágyni, szeretni, szárnyalni. Egész biztos, hogy minden készen áll erre?
Amilyen változékony az áprilisi időjárás, olyan kétségekkel vívódunk mi is nap nap után.

Ne feledd, a tűz ki nem alszik, néha csak megbújik a vastag hamutakaró oltalmában. Ott parázslik tovább várva, hogy kitakarják, átmozgassák, fellobbantsák, friss levegőt, munkát adjanak neki.
A következő workshopon ezzel a tüzet szító mozgatóerővel fogunk kapcsolódni.

A vissudha, vagy torokcsakra a szív és az elme közti híd, kommunikációs központ. Tudnunk kell, hogy a fejünkben megszülető ötletek csak akkor valósulhatnak meg, ha hangot is adunk nekik!
Ez a csakra uralkodik az ember akarata, döntésképessége, igazságérzete és felelősségvállalása fölött.
Erősítése fejleszti a beleérzőképességet, ezáltal jobban oda tudunk figyelni másokra és önmagunkra is. Kiegyensúlyozott működése elősegíti, hogy képesek legyünk nyíltan kimondani azt, amiben hiszünk, kiéljük alkotókedvünket és hangot adjunk érzelmi szükségleteinknek.

Könnyű flow gyakorlásra készülj, holdüdvözlettel, légzőgyakorlatokkal, torokcsakrát támogató mantrákkal és mudrákkal.
A gyakorlást csakrameditációval zárjuk.

Kérlek, érkezz üres hassal. Tartunk majd egy rövid szünetet, ha szeretnél, hozz magaddal némi gyümölcsöt, könnyű harapnivalót.

Időpont: 2019.06.01. 9:00-12:00
Oktató: Fáth Tamara
Workshop díja: 4000 Ft
Bejelentkezés szükséges itt: info@yogaart.hu (tárgyban esemény cím)