*Női jóga ~ Újhold rituáléval ~

Női jóga ~ Újhold rituáléval ~ 

Az Újhold a kezdet, az új dolgokra való megnyílás. A mag, a csíra szimbóluma.

Ahhoz, hogy változás történjen az életedben, meg kell tudnod fogalmaznod pontosan, mi is az amire vágysz, mik a céljaid. Elülteted a gondolat csíráját, amely, ha gondozod, életre serken.

Ezen a női jóga órán az új tervek, célok, erények megjelenítésével, kifejezésre juttatásával dolgozunk. Megtisztított térben, női energiában fürödve, női jógával lazítva testünket, szellemünket, “megmerítkezünk” az Újhold energiájában. Meditációban mélyítjük a lelkünkkel való kapcsolódást. E csodás együttlétet egy Újhold rituáléval zárjuk. Igazán az egész óra egy rituálé, melynek zárásaként az anyagba is lehozzuk a vágyainkat, ezzel is erősítve a folyamatokat.

Női jógaoktató: Zsóvár Krisztina

Várlak nagy szeretettel, nyitott szívvel!

Ár: órarendi 

Bejelentkezni:info@yogaart.hu (esemény címét jelezd a tárgyban)

Volt már ilyen érzésed, felismerésed: „Igen, ezaz! Rátaláltam!” ? Attól fogva a világ legegyértelműbb dolgává válik. Számomra ez a felismerés a jógaoktatás volt. Jóga a szenvedélyem, a hobbim, a hivatásom. Kerek. Nem volt ez egy kézenfekvő út. Nem nőttem fel a sport szeretetében, nem érintett meg fiatalon a filozófiája, nem bújtam jógás könyveket. Egyszerűen belopódzott az életembe, észrevétlenül, lépésről-lépésre. Izgatottsággal,