Kezdő hatha

A kezdő hatha jóga órát elsősorban azoknak ajánljuk, akik alaposan szeretnének elmerülni az ászanák világában és azok precíz felépítésében.

Egy kezdő órán nem a mozgás dinamikussága a cél, inkább a különböző testi és mentális érzetek mélyreható tanulmányozása gyakorlás közben.

Az óra eleji elcsendesedéssel a figyelmünket befelé irányítjuk, majd részletes bemelegítéssel a testünket is felkészítjük az álló, ülő gyakorlatokra és fordított testhelyzetekre. Lezárásképp megfigyeljük hogyan változott a légzésünk az érkezésünkhöz képest, majd egy rövid relaxáció során testünket és elménket ellazítjuk, hogy felfrissülve folytathassuk tovább a napunkat.

A kezdő hatha jóga órákon a prevencióra, a sérülések elkerülésére különös figyelmet fordítunk személyre szabottan. Így Nagyszerű élményt nyújt kezdőnek, újrakezdőnek, ülő/állómunkát végzőknek, útkeresőknek, mozogni vagy megpihenni vágyóknak egyaránt. Korosztálytól, nemtől és testfelépítéstől függetlenül alkalmas ez az óratípus arra, hogy bepillantást nyerj egy fantasztikus világba, a jóga elvárások nélküli világába.

Órarend

  Óra kezdete Óra vége Oktató Cím
hétfő 17:30 19:00 Patyi Kata
szerda 17:30 19:00 Patyi Kata
14429458_1289671254400808_421888834_n

Miután kisétáltam életem első jógaórájáról, lebegtem. Könnyűnek és frissnek éreztem a fizikai testem. Az arcomon meglepett békés mosollyal, szívemben színtiszta szeretettel, elfogadással és nyugalommal ballagtam haza. A mindig zavaros folyó az elmémben mozdulatlan tóvá változott. Még ha csak egy rövid időre is, de leláttam a fenekére és olyasmit pillantottam meg, amit mindig is kerestem. Világossá vált számomra, hogy a jóga