Kezdő hatha

A kezdő hatha jóga órát elsősorban azoknak ajánljuk, akik alaposan szeretnének elmerülni az ászanák világában és azok precíz felépítésében.

Egy kezdő órán nem a mozgás dinamikussága a cél, inkább a különböző testi és mentális érzetek mélyreható tanulmányozása gyakorlás közben.

Az óra eleji elcsendesedéssel a figyelmünket befelé irányítjuk, majd részletes bemelegítéssel a testünket is felkészítjük az álló, ülő gyakorlatokra és fordított testhelyzetekre. Lezárásképp megfigyeljük hogyan változott a légzésünk az érkezésünkhöz képest, majd egy rövid relaxáció során testünket és elménket ellazítjuk, hogy felfrissülve folytathassuk tovább a napunkat.

A kezdő hatha jóga órákon a prevencióra, a sérülések elkerülésére különös figyelmet fordítunk személyre szabottan. Így Nagyszerű élményt nyújt kezdőnek, újrakezdőnek, ülő/állómunkát végzőknek, útkeresőknek, mozogni vagy megpihenni vágyóknak egyaránt. Korosztálytól, nemtől és testfelépítéstől függetlenül alkalmas ez az óratípus arra, hogy bepillantást nyerj egy fantasztikus világba, a jóga elvárások nélküli világába.

Órarend

  Óra kezdete Óra vége Oktató Cím
kedd 19:00 20:30
csütörtök 19:00 20:30

Hozzászólások