*Női flow jóga – théta bőség meditáció

A Theta Healing kivételes energiagyógyászati hatásait a saját bőrömön tapasztaltam meg, ezért ajánlom nyugodt szívvel mindenkinek.  A Theta Healing megalkotója Vianna Stibal. A théta agyhullám az elalvás előtti/ ébredés utáni (2-3 perc) mély ellazulás állapota. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ám már a tudatalattinkat is elérjük, ahová már nem csak az ötletek, a kreativitás és az álmok tartoznak, hanem hitrendszereink és félelmeink is.  

Egyszerű vizualizációval változtatunk ezeken egy könnyű, vezetett meditációban és beindíthatjuk a  gyógyulást általa.

A meditáció témája a BŐSÉG és a gátló női hitrendszerek elengedése, gyógyítása! Ezeket általában gyerekkorunk óta cipeljük magunkkal és észre sem vesszük ekkora hatást gyakorolnak jelenlegi életünkre! Ezen blokkok oldásával a Bőség meditációban azonnali változásokat érhetsz el az életedben.  A bőség meditációval elültetjük a  boldogság, egészség, ideális párkapcsolatot magját. 

Az óra menete: 

Az órát pranayama-val (légzőgyakorlat) és jógával kezdjük, finom flow mozgásban lazítjuk testünket, majd jóganidrában megpihenve levezetem a Theta Bőség meditációt. 

Az óra előtt kérlek ne egyél semmiféle hús-ételt és legyen a tested hidratált.

Oktató: Lukács Dóra

Ár: 4000 Ft(bérlet+1500 Ft, próbabérlet nem használható)

Bejelentkezés szükséges:info@yogaart.hu, tárgyban esemény dátum, cím jelezd)