Mit vársz egy jógaórától?

Mindenki mást.

Valaki könnyed mozgásra vágyik, nyugalomra, relaxációra. Valakinek az erős, fizikailag igénybe vevő óra kell, így tudja lecsendesíteni az elméjét. Valaki csak testgyakorlásként tekint a jógára, valaki a szellemiséggel is ismerkedik. Valaki szereti ha igazítják, még pontosabbá teszik a pózát. Valakinek kell plusz információ, motiválás, valakinek nem.

Nem vagyunk egyformák, ahogyan a jógaoktatók sem azok.

Egy jógaóra alatt nem lehet mindenki igényének megfelelni. A jógaoktatónak van egy személyisége, ha ahhoz hűen tartja, azt megérzik a vendégek, fogalmazhatunk úgy is, hogy hiteles. Kérdés, hogy neked az jó, tetszik? Nem biztos. Ezért érdemes többféle jóga stílust, tanárt kipróbálni.

Ha olyan ember fordul hozzám, aki még soha nem jógázott, mindig elmondom, hogy egy jógaóra után még ne vonjon le végleges következtetéseket. Lehet épp az az óra neki túl könnyű, lassú, számára unalmas volt, vagy épp túl gyors, erős, (neki) kivitelezhetetlen pózókkal. Az oktató karizmája magávall ragadta vagy pont nem.

Ha felkeresel egy jógastúdiót, érdemes a recepcióssal elbeszélgetni. Nálunk ez cél! Már az első pontnál, a bejelentkezésnél hozzáértő, érdeklődő emberek várnak. Már mi a fogadásnál tudunk tanácsot adni, hogy a jelenlegi fizikai állpotodhoz, hozzád közel álló órát tudd választani.

Az órák előtt az oktató is ott van már hamarabb, vele is érdemes beszélgetni néhány mondat erejéig.

A célunk, hogy elégedett légy! Várunk szeretettel változatos órákkal!

Jó gyakorlást!

A YogaArt Műhely csapata