Teremts egyensúlyt az életedben!

29.000Ft

Szint: kezdő, haladó

7 hetes csomag, a vásárlástól számított 7 hétig elérhető, korlátlan hozzáféréssel!

Női tanfolyam: egyensúly az életemben a csakrákon keresztül

7 csakra – 7 hét

❓Milyen lenne az életem, ha egyensúly lenne benne?

❓Milyen érzés lenne belelazulni az életembe?

Van amikor pörgősebb, aktívabb az életünk, és van amikor megpihenünk. Vannak időszakok, amikor túlhajszoljuk magunkat, és vannak időszakok, amikor megakadunk, nem tudjuk hogyan tovább.

Nem mindig ugyanaz jelenti az egyensúly megteremtését, és nem az a kérdés, hogy

jó-e, vagy nem jó amiben vagyunk, hanem hogy hogyan alakíthatjuk úgy, hogy az egyensúly természetesen, könnyedén áramoljon az életünkben.

Cikkszám: 4773 Kategóriák: , ,
Megosztás:

Leírás

csomag tartalma:

  • Komplett női tanfolyam a csakrákról
  • Tematikus anyag 7 csakrára: előadás, meditáció, női jóga
  • 7 előadás
  • 7 meditáció
  • 7 női jóga

❓Mire visszük a fókuszt?

🐛🦋Én, mint NŐ, anya, szerető, dolgozó, gondoskodó, önmegvalósító, mit tehetek ÖnMAGomért, hogy harmóniában éljek a sok szerepemmel?

💫Mi az az energia, ami lehetek, hogy életkedvvel, megvalósító, teremtő, kreatív erővel éljem a hétköznapokat?

🧘🏼harmónia a hétköznapjainkban

🧘🏼gyakoroljuk a testünkkel-lelkünkkel való kommunikáció felvételét

🧘🏼egyensúly a mindennapjaink és a női minőségeink között

🧘🏼figyelem, tudatosítás, tudatos jelenlét

❤️önszeretet önmagunk táplálásával

A női jóga finomságával, a csakrák tudatosításával, meditációval mélyülünk önmagunkba, női minőségeinkbe. Minden egyes alkalommal egy-egy csakrával dolgozunk. Átvesszük, amit a csakrákról érdemes tudni, összefüggést találva a mindennapi működéseinkhez. A csakrákon keresztül kapcsolódunk a női archetípusokkal, hívjuk elő a belső tudást.

Lépésről-lépésre haladunk csakrákon át, az alapok megerősítésétől, a földdel való kapcsolódástól, a szellemi határtalanság, az éggel való összeköttetés felé. Ászanákkal, női jógával, megerősítésekkel, légzéssel, meditációval az óra végén.

Elme-test-lélek szinten járjuk körbe a csakrák témáját, kiegészítve a női minőségeinkkel, női energiáinkkal. Csakra jóga a női jóga elemeivel.

Női lélekműhely, mert alkotunk. Nem látványos, sokkal inkább a mélyben elinduló folyamat részesei lehetünk.

❓Hogyan használd?

📿Érdemes hetente egy csakrával foglalkoznod, belemerülnöd.

📿Kövesd a csakrák útját. Szépen épülnek egymásra.

📿Ha van rá lehetőséged egy héten akár 3*4* végezd el a női jógát. Vagy akár minden nap. Ahogy kívánja a tested. Figyelj a jelzéseire!

📿A meditációt akár minden nap, Napindító, Napzáró meditációként is használhatod, vagy bármikor, amikor Te úgy érzed, hogy támogatna.

📿Érdemes a hét folyamán többször visszahallgatnod az előadást. Mindig mást hallunk ki belőle, másra ad rálátást.

📿Alakíts ki szokás rendszert ebben a 7 hétben: tudatosan iktasd be az anyagokat, akár tűzz ki egy naptárt, melybe beírod, mikor fogod használni a különböző anyagokat. Könnyű belecsúszni a “majd” gondolatba, és akkor feltorlódik az anyag, és nem lesz elég időd megemészteni, átmenni a folyamatokon.

📿Ha nincs elég időd, az is használ, ha csak hallgatod(még a jóga is), akár vezetés közben, akár rendrakás közben. Persze a legnagyobb értéke akkor van, ha jelen tudsz lenni.

📿Légy nyitott és kíváncsi magad felé.

📿Ne bántsd magad, ha épp nem tudsz teljesen ráfókuszálni 7 hetet. Ez egy hosszú idő, lehet elfoglalt az életed. A fontos, hogy ne bántsd magad. Inkább kérdezz: “Hogyan lehetne, hogy könnyedén befogadjam a tanfolyam anyagát?”

“Mi kellene ahhoz, hogy elég időm legyen magamra?”

📿Bármikor újrakezdheted! Csak egy kattintás, és újra belemerülhetsz a csakrák önismereti, önfelfedező terébe. Rendeld meg újra a csomagot!

🎁Ha szeretnél egy teljes csakra harmonizáló női jógaórát a 7 csakra meditációjával, akkor ajánlom a Csakra jóga videómat a webshopban. Egyszeri vásárlással mindig a Tiéd lesz!

Kattints a linkre: https://yogaart.hu/termek/csakra-joga/