Varga Tímea

8 éve már, hogy a jóga a mindennapjaim részévé vált. Először hatha órákat látogattam rendszeresen, majd kipróbáltam több óratípust is.  2016 szeptemberében erősödött meg bennem az elhatározás, hogy szeretném oktatóként kipróbálni magam, ezért elvégeztem az Atma Center 6az1-ben jógaoktató képzését, mely több témát és óratípust foglalt magában: hatha, detox, jin, csípőnyitó, vinyásza flow órák, jógaanatómia és jógaterápia.

Az óráimon szeretném átadni, hogy mennyi örömöt és kihívást tartogatnak a gyakorlatok, hogyan tudjuk feszegetni határainkat és legyőzni korlátainkat. Hiszek a jóga gyógyító erejében és célom megmutatni, hogy kortól és bármilyen jellegű egészségügyi problémától függetlenül mindenki képes a fejlődésre!

Hatha óráimra várok mindenkit szeretettel jógatapasztalattól függetlenül. Olyan ászanákat gyakorlunk, melyeket kezdők és haladók is végezhetnek egyéni tudásszintjüknek és igényeiknek megfelelően, átmozgatva az egész testet. Kellemes levezetése a napnak, mely során tehetünk magunkért és az egészségünkért.