Ráday Vera

A jóga számomra elsősorban belső munka. Elfogadásra, türelemre, alázatra és kitartásra tanít. Mindeközben hihetetlenül sokat ad, kívül-belül épít és formál. Stabillá és lazává tesz – akár egy tökéletesen kivitelezett ászana. A befektetett idő és energia sokszorosan térül meg, néha egész váratlanul, az élet különböző területein.

Jógaoktatóként legszívesebben úgy gondolok magamra, mint egy segítő társra, aki elkísér utadon, melyen a jógaszőnyegre lépve elindultál. Az óráimon elfogadó és támogató légkört igyekszem teremteni, hogy bárhonnan jöttél és bárhova is szeretnél eljutni, olyan szeretetteljes közegben gyakorolhass, ahol biztonságban érzheted magad.

Akármilyen indíttatásból döntesz is a jóga mellett, úgy hiszem, jó útra léptél.

Gerincjóga óráim a hatha jóga eszköztárából merítve olyan preventív, bárki számára biztonsággal elvégezhető alapmozdulatok és légzéstechnika ötvözetére épülnek, amely hozzásegít a helyes tartás és légzés elsajátításához. A relaxáció technikájával kiegészülve a gerincjóga gyakorlás így aktívan hozzá tud járulni a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállításához, a mindennapi stressz oldásához.

Szeretettel várok minden érdeklődőt.