Kurdi Orsi

A mozgás mindig is nagy szerepet kapott az életemben, gyerekkoromtól kezdve kosaraztam, majd az egyetemi évek alatt futottam és fitnesz termekbe jártam. Szerettem mozogni, de inkább testileg fáradtam el. Amikor a jógára rátaláltam már az első órámon éreztem, hogy megtaláltam azt a mozgásformát, ami testet-elmét-lelket dolgoztat.
Ez a komplex munka számomra flow élményt hozott és hoz is a mai napig. Akkoriban a jógára nagy szükségem volt lelkileg is, az órákon való befelé figyelés elkezdett az órákon kívül is dolgozni, így rengeteget tanultam magamról, nyugodtabb lettem, könnyebben kezeltem a stresszt és magabiztosabbá váltam. Saját változásom ébresztett rá, hogy szeretném másoknak is átadni a jóga áldásos hatásait.
Sokféle irányzattal kísérleteztem az évek során, de a legjobban a dinamikus hatha és vinyasa stílusok állnak közel a szívemhez. Rengeteg gyakorlás, tanfolyamok és lelki munka előzte meg, hogy 2017-ben elvégezzem az oktatói tanfolyamot és bár ennek az útnak még az elején járok, nagy lelkesedéssel tanulok napról napra többet, hogy ezt nektek is átadhassam.