Horváth Réka

A Jóga, anélkül hogy tudtam volna, mindig is átszőtte az életem. Szellemi vonatkozásai közel 15 éve foglalkoztatnak. Azóta egyre tudatosabban, éberebben élem az életem. A fizikai gyakorlás alázatot, kitartást, fegyelmet és sok felismerést hoz nap, mint nap, és kerülök általa közelebb magamhoz és így másokhoz.

A rendszeres gyakorlást hatha jóga oktatói képzés, sok-sok workshop, Daubner-féle önismereti kurzus, na meg még több gyakorlás követte. Minden nappal újabb esélyt kapunk a fejlődésre és a tanulásra önmagunkról, az igazi értékekről. A jóga képessé tehet arra, hogy egyre közelebb kerüljünk belső bölcsességünkhöz, és még nagyobb egységet éljünk át minden addig kívülállónak tűnővel és végső soron ez a szeretet élmény a legfontosabb célja a jógának.

Az oktatás által nem kevesebbet kaptam, mint hogy segíthetek másoknak felismerni a korlátaikat, és kitartó gyakorlásuk segítségével át is törni azokat. Igyekszem a legjobb tudásom szerint átadni mindazt, amit kaptam, amit kapok folyamatosan, és amit megtanultam ebből az ősi tudásból.