Szabados Zsuzsanna-ThetaHealing®

Kedves Látogató/Kereső/Kérdező/Kliens!

Kisgyermek korom óta emlékszem, hogy vannak kérdéseim. Ki vagyok, miért vagyok, van-e célja az életemnek, merre tartok, jól csinálom, jó az irány? Hiszen, természetes módon, mindnyájan arra törekszünk, hogy boldogan és kiegyensúlyozottan tudjuk élni mindennapjainkat.  Sok utat bejárva találkoztam a ThetaHealing®módszerrel, ami számomra a „bölcsek kövecskéje” lett J

Főleg fejben működő emberként először olvastam és gondolkoztam. 2012-ben kezdtem el mélyebben foglalkozni az önismerettel, ekkor már segítőkkel. Mondanom sem kell, hogy módszert módszer követett, tanfolyamot tanfolyam. Agykontrol, autogén tréning, kineziológia, családállítás, gestalt, asztrológia. Mindent kipróbáltam, ami csak a palettán volt és mindig a következő módszerről gondoltam, hogy elhozza a megoldást. Receptet kerestem, olyat, ami nekem beválik, és amit bátran ajánlhatok a körülöttem lévőknek.

A foglalkozások, terápiák sorából a ThetaHealing®-ben találtam meg azt a módszert, amit bármikor elővehetek, és amivel folyamatosan fejlődhetek. A technika egy vezetett meditáció segítségével ráhangol a tudatalattira, és lehetővé teszi az életünket vezérlő és befolyásoló programok feltárást, cseréjét. Számtalan felismerést és élményt tudnék megosztani, de ezek az én élményeim, az én felismerésim. Arra biztatlak, hogy éld meg a saját felismerésidet, hogy tárd fel saját korlátozó blokkjaidat és programjaidat. Abban hiszek, hogy a saját tapasztalásaink által tudunk előbbre lépni az életünkben, a saját megoldásaink a valódi oldások. Hiszem, hogy a válasz minden esetben bennünk van, s hogy mi magunk vagyok a megoldás! Számomra ezt a bizonyosságot hozta el a ThetaHealing® technika.

Remélem találkozunk!

Ha szeretnél bejelentkezni, a 06-30/277-8688 számon tudod megtenni 5 óra után.