Deák Eszter

A jóga számomra a mozgás örömét jelenti. Immár 20 éve jógázom, évről évre egyre jobban elmerülve ebben a csodálatos művészetben. Kezdetben azért jógáztam, mert a napi 8 órai ülő munka mellett muszáj valamit sportolni. Aztán jógáztam azért, hogy kikapcsolódjak, és csak magammal foglalkozhassak.

Ma már azért jógázom, mert jógázni szeretnék. Ezt az érzést szeretném, ha minél többen megismernék, ezért végeztem el a Vinyasa Flow oktató képzést. Szeretném, ha az én példámon keresztül egyre több és több ember kezdene el mozogni és átélné azt, hogy akár már egy rövid gyakorlás is hatással van az életére, derűsebbé, kiegyensúlyozottabbá, egészségesebbé válik általa.

Hiszem, hogy minden jógaórában a legnehezebb feladat, összepakolni a cuccodat és elindulni az órára. Ha már megérkeztél a jógastúdióba biztos lehetsz benne, hogy jó helyen vagy, én Vinyasa Flow órával várlak. Szóval ne késlekedj, pakold össze a cuccodat és gyere. Nagyon fontos számomra, hogy a jógában mindenki örömét lelje, az óráim jó hangulatúak, változatosak, inspirálóak és dinamikusak legyenek. Namaste.