Balázs Tünde

A jógával egy belső sugallat hatására ismerkedtem meg, 2005 környékén. Heti rendszerességgel jártam, mivel éreztem, hogy testem rugalmasabb és lazább lesz, elmém, érzelmeim pedig lecsillapodnak általa. 2010-2011 döntő változásokat hozott az életembe, melyek hatására elkezdtem napi szinten rendszeresen jógázni, és futni járni a Hármashatár-hegyre.
2011-ben iratkoztam be Sri Viyay Anandhoz egy egy éves jógaoktató képzésre. A mesteremtől újfajta stresszoldó gyakorlatokat tanultam, és bevezetett a légzőgyakorlatok és a különböző meditációs technikák világába. Ezek a gyakorlatok meghatározóak lettek az életemben. 2014 őszén elmentem Szénási Katához 100 órás yin jóga továbbképzésre, mely szintén gyökeres változásokat hozott a gyakorlásomba, és életem egyéb területeire is.
A futás maradt továbbra is szerelem. 2016-ban, 42-ik életévemben futottam egy terepmaratont. Azóta a futott távot jócskán csökkentettem, de új ismeretségek és barátságok alakultak ki a futás révén. Most már nem csak az erdő szeretete miatt megyek ki futni, hanem sokszor a társaság kedvéért is.