ThetaHealing®

Honnan ered a Theta Healing® technika?

Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a ThetaHealing technikát saját személyes felépülésének ideje alatt, miután egy lábában lévő közel 23 cm-es daganatos megbetegedésből gyógyult fel. A ThetaHealing technika egy meditációs módszer és egy szellemi filozófia. Egy olyan gyakorlati módszer, melynek alkalmazása lehetőséget nyújt korlátozó hiedelmeink feltárására, az ezzel történő szembesítésre és a felismerés általi törlésre. A blokkoldást követően, új nézőpontból tudsz életedre nézni, ezáltal az eddigi gondolataidat és teremtéseidet magadtól leválasztva tudod kezelni és a választás szabadságával tudsz tovább lépni, fejlődni, haladni.

Milyen egy ThetaHealing® konzultáció?

A tudatos tudatunk kb. 15 %-ban befolyásolja a jelen pillanatunkat, míg a tudatalattink kb. 85 %-ban! A Thetahealing® technikával – theta agyhullámban- képesek vagyunk agyunk tudatalattink tartalmával kapcsoltba lépni. Az itt tárolt hitrendszereink (gondolati és érzelmi mintáink) teremtik a körülöttünk lévő valóságot. Az észleléseink és érzelmeink ösztönösek, zsigeriek. Döntésink és cselekedeteink ezeken az észleléseken és érzelmeken át jönnek létre, tehát agyunknak nem a tudatos részét használjuk, hanem a tudatalattit. Azt a tudatalatti amit magzati korunktól nagyjából 8-9 éves korunkig építettünk fel, a saját tapasztalásaink által.  Ez a tudatalatti, pedig nem ítélkezett, hanem nyitottan, szűrő nélkül befogad mindent. Így éljük  „felnőtt” életünket, azok alapján a mintákon keresztül, amelyeket elhittünk és elfogadtunk kisgyermekként.

A találkozáskor a konzulens egy theta szinten zajló beszélgetés keretében segít a kliensnek megtalálni az adott fizikai vagy lelki probléma hátterét, azokat a gondolati, érzelmi mintákat, amelyek a jelent pillanatban irányítják az életét. A beszélgetés során egy ún. ásást csinálunk közösen, ahol egy vezetett beszélgetésen keresztül a kliens ráláthat az adott problémája gyökerére. Megvizsgáljuk, hogy honnan ered az adott blokk, vagy energetikai elakadás. A theta agyhullám lehetőséget ad arra, hogy felszínre hozzuk a tudatalattiban megbújó mintákat.

Miben segíthet  a ThetaHealing®?

  • Ha úgy érzed elakadtál és nem tudsz tovább lépni
  • Ha meg szeretnéd „oldani” az életed
  • Stressz-kezelés
  • Önszabotáló minták
  • Harag, sajnálat, neheztelés és egyéb traumák elengedése
  • A minőségi élet és körülményeinek megteremtése
  • Az ideális partner, munka, ház, élethelyzet megteremtése

További információk a www.thetahealing.com-on találhatóak.

 

 

Időpontok:

Szerda, Csütörtök 17:30

Péntek: 15:30

Érdeklődni és jelentkezni a recepción, illetve ezen a számon: +36302778688

Ára: 7000 Ft

Órarend

  Óra kezdete Óra vége Oktató Cím
péntek 15:30 16:30 Szabados Zsuzsanna-ThetaHealing®
17036966_1466450826700897_1946431981_o

Kedves Látogató/Kereső/Kérdező/Kliens! Kisgyermek korom óta emlékszem, hogy vannak kérdéseim. Ki vagyok, miért vagyok, van-e célja az életemnek, merre tartok, jól csinálom, jó az irány? Hiszen, természetes módon, mindnyájan arra törekszünk, hogy boldogan és kiegyensúlyozottan tudjuk élni mindennapjainkat.  Sok utat bejárva találkoztam a ThetaHealing®módszerrel, ami számomra a „bölcsek kövecskéje” lett J Főleg fejben működő emberként először olvastam és gondolkoztam. 2012-ben kezdtem