Tavaszi ébredés – Yoga and Art a Műhelyben (ESEMÉNY)

Március 31-én különleges alkalomból találkozhatunk. Túl a tavaszi Nap-éj egyenlőségen, az első Teliholdat fogjuk ünnepelni, illetve a tavasz születését. Ez a zöldülő, melegedő, fényesedő, virágzó ébredés ahogy megjelenik kint, megjelenik bennünk is. A saját belső tavaszunk tudatos megélését közös jógagyakorlással és művészetterápia módszerével mélyítjük majd el.

HATHA FLOW
A testünk lassan újra átmelegszik, visszanyeri rugalmasságát. Detox flow jellegű gyakorlással engedjük a testi és érzelmi szinten is távozni mindazt, ami nem szolgálja már a fejlődésünket és felkészítjük magunkat a tavasz friss szellőjével érkezők befogadására. Méregtelenítő, energetizáló belső áramlásra hívlak benneteket, melyet finom hangfürdővel és mély relaxációval zárunk.

SZÜNET
A jóga és az alkotás között tartunk majd egy 10-15 perces szünetet, amikor elfogyaszthatjátok az uzsonnátokat, de mi is készülünk nektek melengető teával, és frissítő nyers vegán nasival.

ALKOTÁS
Témánk, a tavaszi ébredés. A jóga közben megtapasztalt élmények segítik majd az alkotás folyamatát.

A foglalkozást koordinálják és a belső élményt segítik:
Patyi Kata jóga és meditáció oktató
Ujfalusi Éva festőművész és művészetterápiás csoportvezető

Az eszközöket mi biztosítjuk.

Jelentkezés és bővebb információ:
info@yogaart.hu

A workshop ára: 4000 Ft
(A bérletek 2000 Ft ráfizetéssel érvényesek)

Kata Facebook oldala: https://www.facebook.com/slowmotionside/

 

ESEMÉNY: https://www.facebook.com/events/1877164925876621/

Órarend

  Óra kezdete Óra vége Oktató Cím
szombat 10:00 13:00 Patyi Kata
14429458_1289671254400808_421888834_n

Miután kisétáltam életem első jógaórájáról, lebegtem. Könnyűnek és frissnek éreztem a fizikai testem. Az arcomon meglepett békés mosollyal, szívemben színtiszta szeretettel, elfogadással és nyugalommal ballagtam haza. A mindig zavaros folyó az elmémben mozdulatlan tóvá változott. Még ha csak egy rövid időre is, de leláttam a fenekére és olyasmit pillantottam meg, amit mindig is kerestem. Világossá vált számomra, hogy a jóga