Női jóga~flow~Hangfürdő

Ezen a hétvégi, kétórás gyakorláson lehetőséget adunk magunknak arra, hogy kapcsolódhassunk gyógyító, teremtő női energiáinkhoz ászanákon keresztül, légzésünkkel együtt áramolva.

Ahol a figyelem, oda áramlik az energia.
Női jógán a medence terét, annak szerveit tudatosítjuk és a harmóniánkat, békénket, csendünket engedjük be gyakorlás közben.
Előtérbe kerül a szívközpont is, hogy kapcsolódhassunk szeretetünk forrásával.

Ezen a különleges jógaórán a folyamatos áramlás segít bennünket a figyelem megtartásában, így a gyógyító energiánknak megszakítás nélkül a tudatában lehetünk.
A létezés könnyűségének hullámaira fekszünk rá. Lehetőséget adva magunknak arra, hogy eltávolodhassunk terheinktől, melyeket cipelünk.

Az órát egy balzsamos, hangfürdővel zárjuk.

Bejelentkezni: info@yogaart.hu, 10.25-ig

Oktató: Kata
Ár: 3000Ft (bérlet+500Ft; AYCM, próbabérlet nem használható)

Órarend

  Óra kezdete Óra vége Oktató Cím
szombat 10:00 12:00 Patyi Kata
14429458_1289671254400808_421888834_n

Miután kisétáltam életem első jógaórájáról, lebegtem. Könnyűnek és frissnek éreztem a fizikai testem. Az arcomon meglepett békés mosollyal, szívemben színtiszta szeretettel, elfogadással és nyugalommal ballagtam haza. A mindig zavaros folyó az elmémben mozdulatlan tóvá változott. Még ha csak egy rövid időre is, de leláttam a fenekére és olyasmit pillantottam meg, amit mindig is kerestem. Világossá vált számomra, hogy a jóga