Kezdő hatha aromaterápiával

  • Szeretnéd az alapoktól lépésről lépésre elsajátítani a hatha jóga gyakorlatait? – Ennek kapcsán a gerinc fókuszú gyakorlás lesz segítségünkre.
  • Úgy érzed, hogy szeretnél egyensúlyt teremteni a mindennapjaidban? – Az aromaterápia alkalmazása támogatja blokkolt érzelmeink oldását és hosszabb távon használva kiegyensúlyozását.
  • Fejlesztenéd a tudatos jelenlétet, a koncentrációt megalapozó és a stresszoldó technikáidat? – Ebben támogatnak az órán alkalmazott mindfulness gyakorlatok és az érzelmi, blokkoldó relaxációs technikák. 
Összefoglalva a következő gyakorlatokkal és területekkel találkozhatsz az aromaterápiás hatha jóga órákon:
 
🙏Gerincbarát hatha jóga órák,
💦Aromaterápia esszenciális illóolajokkal,
🍃Érzelmi, stresszoldó relaxációk,
💡Tudatos jelenlét – Mindfulness gyakorlatok.
A jóga órák és a tanfolyami foglalkozások úgy kerültek kialakításra, hogy kezdő- és haladó gyakorlók számára is fejlődési lehetőséget nyújtsanak az alapoktól építkezve.

Szűcs Barbara vagyok okleveles hatha jógaoktató, a jógafoglalkozások alkalmával pedig az aromaterápiás technikákat és további más kiegészítő technikákat is alkalmazok az órákon. Az esszenciális illóolajok, melyeket használunk 100% tisztaságú terápiás hatású illóolajok.

A foglalkozások során figyelmet szentelek arra, hogy minél több tudatos jelenlétet megalapozó mindfulness technikát és módszert tudjak átadni, amely magába foglalja a légzés, a koncentráció és a mozgás összehangolását. Az óra elejét légző- és ráhangoló gyakorlatokkal indítom, illetve az óráimba beépítettem az aromaterápia jótékony hatásainak megtapasztalását is, ami szintén elősegíti a felfrissülés, a koncentráció, illetve az óra végén az ellazulás és az érzelmi blokkoldás megteremtését.

e4b2d2bb-29d5-4975-8634-7e14937b53a2

  Szűcs Barbara – aromaterápiás hatha jóga oktató   A jóga óriási változásokat hozott az életemben több szinten is! Hálás vagyok, hogy NitaYoga Központ tradicionális szemléletet követő képzésén vehettem részt, ahol nemcsak az ászana gyakorlatokat, hanem magát a jógafilozófia szemléletét és az ájurvédikus holisztikus életmódot is megismerhettem. A képzést követően egyre több órát kezdtem el tartani, így fokozatosan lépésről lépésre