Freestyle Yoga

Az óra hatha jóga alapjaira épül, annak hol statikusabb, hol dinamikusabb változata. A gyakorlás során, a lélegzet és az áramlás hatalmas erejének segítésével távozik a feszültség és a méreganyagok a testből, megerősödik az idegrendszer és a fizikai test.
A gyakorlat-sorozat felépítése során az oktató figyelembe veszi a csoport fejlettségi szintjét és ennek megfelelően alakul az óra menete. A kezdő jógázók számára is ajánlott, folyamatos fejlődési lehetőséget nyújtva nekik is.

A mély és egyenletes légzés fenntartásával elérhető a jóga igazi célja: az elme és a test leigázása, kitartó gyakorlással pedig hatalmas átalakulás tapasztalható az élet minden területén.

Órarend

  Óra kezdete Óra vége Oktató Cím
csütörtök 19:15 20:45 Horváth Réka
unnamed-15

A Jóga, anélkül hogy tudtam volna, mindig is átszőtte az életem. Szellemi vonatkozásai közel 15 éve foglalkoztatnak. Azóta egyre tudatosabban, éberebben élem az életem. A fizikai gyakorlás alázatot, kitartást, fegyelmet és sok felismerést hoz nap, mint nap, és kerülök általa közelebb magamhoz és így másokhoz. A rendszeres gyakorlást hatha jóga oktatói képzés, sok-sok workshop, Daubner-féle önismereti kurzus, na meg még